Szakkollégiumi karácsony

December elején 2 napra ellátogattunk a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karának bajai kollégiumába, ahol megrendezésre került a szakkollégium éves értékelése és évzáró ünnepsége.

Az első nap a szakkollégium tagjai a délután folyamán értékelték a szakkollégium éves teljesítményét, majd felállítottuk a jövő évre vonatkozó elvárásainkat a szervezetünkkel kapcsolatban. Még több tréninget és közös csapatépítő programot szeretnénk és természetesen az ideiket felülmúló eredményeket. Mindezt egy közös vacsora követte, ahol a tagok már előre kihúzták a neveket, így addigra el tudták készíteni a személyre szóló ajándékokat. Volt ott mézeskalács tank, lehallgató készülékes karácsonyfadísz, szakkollégium logós bögre és kedvesebbnél kedvesebb levelek. S itt szeretnénk megköszönni a Terrorelhárítási Tanszék munkatársainak, pontosan Dr. Kasznár Attila PhD nb. őrnagy és Pethő Noémi kedvességét és csodálatos felajánlásukat. Az estét közös bowlingozással zártuk.

A második nap Keve Gábor, a Zsuffa István Szakkollégium igazgatója volt olyan kedves, hogy elvitt minket a gemenci Erdei Vasúthoz, ahol a kisvasútról megtekinthettük az erdei csodás élővilágot, sőt még az Erdészeti Múzeumba is betekintést nyerhettünk.

Ezúton szeretnék megköszönni még egyszer a Terrorelhárítási Tanszék munkatársainak a karácsonyi ajándékot, a Zsuffa István Szakkollégium tagjainak és Keve Gábornak, a szakkollégium igazgatójának, hogy segítettek minket, amíg ott voltunk, hiszen szállást adtak, útbaigazítottak minket és még meséltek is a helyi élővilágról. Mindemellett Dr. Németh András őrnagy úrnak, hogy segített a szervezési folyamatokban és abban, hogy elkísért minket évzáró rendelvényünkre. S köszönjük mindeknek, aki közreműködött abban, hogy csodássá tegye ünnepségünket!

Boldog Karácsonyt Kíván a Nemzetbiztonsági Szakkollégium!